YOE Academie

Als zorgprofessional wil je toegang tot betrouwbare en flexibele bij- en nascholing die bij jou past. Jezelf blijven ontwikkelen als zorgprofessional en ondernemer is erg belangrijk. Daarom hebben wij de YOE Academie in het leven geroepen.

In de persoonlijke online leeromgeving van YOE vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen voor elke type zorgprofessional. Je kunt de trainingen op elk moment (ver)volgen en daarnaast verdien je er ook een deel van de benodigde accreditatiepunten mee.

YOE academie
YOE Academie - Voordeel persoonlijke leeromgeving

Persoonlijke leeromgeving

Meer dan 170 trainingen in één leeromgeving. Je kunt specifieke kennis per functie opdoen: van het toedienen van medicatie tot veiligheidsprotocollen binnen de zorg.

YOE Academie - Accredidatie & Certificering

Accredidatie & certificeringen

Training behaald? In jouw online omgeving kun jij jouw behaalde certificaten downloaden en worden de accreditatie punten geregistreerd.

YOE Academie - nieuwe trainingen

Nieuwe trainingen en updates

Welke training je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op actuele trainingen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met betrouwbare partners.

Populairste online trainingen

De pakketten & Prijzen

Functiespecifiek

79,- per jaar
  • Alle benodigde trainingen voor 1 specifieke functie
  • +/- 120 extra trainingen buiten jouw functie
  • Mix & Match trainingen die passen bij jouw ontwikkeling

All-round

99,- per jaar
  • Inclusief de trainingen uit het specifiek pakket
  • +/- 120 extra trainingen beschikbaar buiten jouw functie
  • Mix & Match trainingen die passen bij jouw ontwikkeling
Meest gekozen

VEELGESTELDE VRAGEN

Het alles-in-een pakket is het meest gekozen pakket van de YOE Academie. Kies je dit pakket dan krijg je toegang tot al onze trainingen. Dit is ideaal wanneer je werkzaam bent als zowel begeleider alsook verzorgende. Je kunt met dit pakket de trainingen volgen die passen bij beide functies.

Het functie specifieke pakket kies je wanneer je alleen trainingen wilt volgen voor 1 specifieke functie. Bijv, jij bent  verzorgende IG dan krijg je uitsluitend toegang tot trainingen die horen bij deze functie. Je kunt geen trainingen volgen die horen bij het functieprofiel van verpleegkundige.

Wil je weten welke trainingen er bij welk functieprofiel horen dan kun je ons volledige aanbod bekijken.

Het is niet mogelijk om per training te betalen. Wil jij gebruik maken van de YOE-Academie dan kun je kiezen uit een van de twee pakketten die we aanbieden. Voor €79,- per jaar krijg je toegang tot trainingen die passen bij jouw functieprofiel. Ben je werkzaam als begeleider en verzorgende en wil je voor beide functies trainingen volgen dan kies je het alles-in-een pakket voor €99 per jaar. Je krijgt dan toegang tot alle trainingen binnen de YOE-Academie.

Accreditatiepunten kun je behalen door het volgen van online trainingen, praktijktrainingen of het bijwonen van een congress via geaccrediteerde aanbieders. De YOE Academie is een geaccrediteerde aanbieder waar je online trainingen kunt volgen. In de YOE-academie zie je per training hoeveel accreditatiepunten je ermee kunt behalen. 

Als je BIG-geregistreerd bent of een geldig account hebt bij het V&VN kwaliteitsregister kun je de accreditatiepunten bijschrijven na het afronden van een online training. Na het afronden van de e-learning zie je het volgende scherm, vul bij ‘referentie’ je relatie- of BIG-nummer in en klik vervolgens op de knop ‘Accreditatie bijschrijven’. De punten worden nu automatisch bijgeschreven in jouw kwaliteitsregister.

Voor alle trainingen van de YOE academie kun je certificaten halen. Wanneer je een training afrondt met een score van 95% of hoger ontvang je een certificaat. Deze kun je na het afronden van de training direct downloaden.

Als je bent vergeten om het certificaat te downloaden en dit alsnog graag wil doen, volg dan onderstaande stappen: 

  • Ga direct naar het leerpad waar je het certificaat wil ophalen of klik via je portfolio tabblad op “Behaalde vaardigheden” het betreffende leerpad aan. Open via de kolom “leerpad” de e-learning.
  • Klik op de e-learning
  • Klik aan de linkerkant op ‘Certificaat’ (zie afbeelding hieronder)
  • Er opent een nieuw scherm, klik hier weer op ‘Certificaat’ 

Meer Informatie?

Stel hier je vraag en Mélanie neemt verder contact met je op. 

Melanie Gozzo - Innovatiemedewerker

Mélanie Gozzo

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang altijd het laatste nieuws omtrent trainingen en scholing per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons