Het Meet & Match event: maak kennis met servicebureaus PIDZ en PuurZorg

Als zzp’er in de zorg moet je zelf op zoek naar opdrachten die passen bij jouw functieprofiel. Dat kan, zeker in het begin, nog best lastig zijn. Een bemiddelings- of servicebureau kan je hierin helpen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel van dit soort bureaus, waardoor het soms moeilijk kan zijn om het bureau te kiezen dat het beste bij jou past. Om die reden organiseert YOE op donderdag 2 december een online kennismakingsevent speciaal voor startende zzp’ers: de Meet & Match. In dit artikel vertellen we je meer over dit event en stellen we alvast kort de twee servicebureaus aan je voor die hierbij aanwezig zijn: PIDZ en PuurZorg. Op die manier weet je precies wat je kunt verwachten tijdens dit event. 

Wat is de Meet & Match? 

De Meet & Match is een event dat in het leven is geroepen door YOE. Het is een online event, wat startende zzp’ers in de zorg de gelegenheid geeft om kennis te maken met twee servicebureaus. Dit gebeurt in de vorm van een soort speeddaten. Dat wil zeggen dat net zoals bij speeddaten, je tijdens de Meet & Match in verschillende korte rondes van elk een kwartier kennismaakt met twee van dit soort servicebureaus. Voor deze editie van de Meet & Match zijn dat PIDZ en PuurZorg. Je krijgt de gelegenheid om tijdens de rondes al je vragen aan deze bureaus te stellen om vervolgens te kijken of er eventueel een match is en of je jezelf bij een van hen wilt inschrijven.  

Vragen die je zoal kunt stellen zijn: 

 • Binnen welke regio zijn jullie actief? 
 • Wat voor opdrachten bieden jullie aan? 
 • Wat kost het om bij jullie ingeschreven te staan? 
 • Wat krijg ik als zzp’er precies als ik me bij jullie aanmeld? 
 • Waar kunnen jullie mij mee helpen? 

En zo gaat de lijst met vragen nog wel even door 😉.  

Wie is PIDZ en hoe helpen ze zzp’ers in de zorg? 

PIDZ is in Nederland een van de grootste servicebureaus in de zorg. In 10 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 6.000 zorgverleners. PIDZ brengt zorgaanbieders en zelfstandig zorgprofessionals bij elkaar: vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven én vanuit de verschillende vestigingen in het hele land.  

PIDZ helpt je het maximale uit je onderneming te halen, zodat je doet waar je gelukkig van wordt. Bijkletsen, uithuilen, een high-five uitwisselen? Bij PIDZ sta je er nooit alleen voor.  

Wat kun je verwachten wanneer jij je aansluit bij PIDZ? Een aantal voordelen op een rijtje: 

 • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je wilt werken 
 • Je bepaalt 100% je eigen uurtarief 
 • Je hebt geen concurrentie- en/of relatiebeding 
 • Je draagt niets van je omzet af 
 • Je kunt bijna al je papierwerk vergeten 
 • Het online PIDZ-systeem is 24/7 beschikbaar en up-to-date 

Wie is PuurZorg en hoe helpen ze zzp’ers in de zorg? 

PuurZorg is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van het matchen van flexibel en gedreven zorgtalenten en zorgvragers. Hun database bestaat momenteel uit meer dan 1300 zelfstandige zorgverleners. Naast het verbinden van zorgverleners met zorgaanvragers, helpt PuurZorg beide partijen om verder te komen. Dit doen ze door in te spelen op de wensen in scholing, loopbaanbegeleiding en advies in ondernemerschap. Wat kun je verwachten wanneer jij je aansluit bij PuurZorg? Een aantal voordelen op een rijtje: 

 • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je wilt werken 
 • Je kunt tijdens events gemakkelijk en netwerken met andere PuurZorg talenten 
 • PuurZorg adviseert je op het gebied van wet- & regelgeving  
 • Via het onlinesysteem kun je 24/7 alle openstaande opdrachten inzien 

Ben jij na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar wat PIDZ of PuurZorg je nog meer kunnen bieden als zzp’er in de zorg? Meld je dan gratis aan voor de Meet & Match op 2 december en ontdek of het voor jou interessant is om je in te schrijven bij een van deze servicebureaus. 

Over de auteur:

Carlijne | YOE
Carlijne schrijft, heel veel. Waarover? Over alles wat er komt kijken bij ondernemen binnen de zorg. Waarom? Zodat jij als zzp’er in de zorg een betrouwbaar antwoord krijgt op je vragen.

Deel dit artikel:

Schrijf je in de
voor de nieuwsbrief

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons