Nieuwe samenwerkingspartner: Pieterman training

Bij YOE zijn we altijd op zoek naar interessante partnerships, zodat we onze doelgroep nog beter kunnen helpen. Met trots kunnen we zeggen dat we er weer eentje hebben gevonden in Pieterman training: een aanbieder van trainingen die zowel individuen, teams als organisaties in staat stelt om te groeien in een snel veranderende wereld.

In dit artikel vertellen we je in het kort meer over Pieterman trainingen, wat onze samenwerking inhoudt en waarom het interessant voor jou is.

Over Pieterman training

Pieterman is een trainingsbureau met een vaste club van trainers en accountmanagers. De organisatie bestaat al meer dan 35 jaar en blijft zich ontwikkelen. De trainingen die zij geven zijn met name gericht op communicatie. Communicatie richting klanten, naar cliënten/patiënten of onderling tussen teams en collega’s.

De manier waarop ze werken is uniek en de aanpak is dan ook altijd gedurfd, of ze nu met één passievolle persoon, diverse teams of multinationals de handen in elkaar slaan. Pieterman gelooft dat je pas écht kunt verbeteren en veranderen als je dit zelf wilt. Hierdoor heb je echt ownership over jouw ontwikkeling en leven. ‘Met lef kom je verder’ is de belangrijkste slogan van Pieterman.

Daarnaast is de kern van de Pieterman methode: persoonlijk, oprecht en professioneel te noemen. Samen bekijken ze waar precies jouw uitdagingen liggen en op welke manier de organisatie nog succesvoller kan worden. ‘We starten vanuit quick-wins maar mikken altijd op verbetering op lange termijn’, aldus Pieterman.

Ze zijn enorm gedreven om samen met YOE bijzondere resultaten te behalen en hopen je binnenkort te zien tijdens een van de trainingen.

YOE en Pieterman training: een match made in heaven

Bij YOE horen we al langere tijd geluiden van zzp’ers in de zorg dat ze het vaak lastig vinden om zichzelf te blijven ontwikkelen en bijscholen. Ook het stukje trainingen en bijscholing is als zzp’er natuurlijk iets wat je zelf moet regelen. Echter, welke trainingen zijn het meest interessant, welke opleider is het betrouwbaarst en krijg ik geld terug van de belastingdienst als ik een training volg? Best lastig om dat allemaal in je eentje uit te vogelen.

Dat is precies de reden waarom wij van YOE de handen ineen hebben geslagen met Pieterman. Om je hierin alvast een stuk op weg te helpen. Hoe gaan we dit concreet doen?
De komende tijd zullen we met Pieterman nauw samenwerken en een trainingsprogramma samenstellen die geheel gepersonaliseerd is voor jou, de zzp’er in de zorg. We kunnen jouw hulp hierin overigens goed gebruiken, dus zijn er dingen waar jij graag in getraind wil worden, laat het ons vooral weten.

In een volgend artikel zal Laura Hack van Pieterman meer vertellen over de trainingsmogelijkheden, maar ook als voormalig zorgprofessional haar verhaal delen.

Houd onze social kanalen dus goed in de gaten voor meer nieuws omtrent dit thema!

Over de auteur:

Carlijne | YOE
Carlijne schrijft, heel veel. Waarover? Over alles wat er komt kijken bij ondernemen binnen de zorg. Waarom? Zodat jij als zzp’er in de zorg een betrouwbaar antwoord krijgt op je vragen.

Deel dit artikel:

Schrijf je in de
voor de nieuwsbrief

Ook interessant voor jou

4 reacties op “Nieuwe samenwerkingspartner: Pieterman training”

    1. Hi Marijke, leuk dat je het vraagt. Dat gaan we zeker. Vanaf maart lanceren wij de YOE Academie. Hier kun je online trainingen volgens zoals o.a. medicatie en voorbehouden handelingen.

    1. Dag Imanuel,

      Dank voor je vraag! Dat kan! Wij bieden een praktijktraining aan via onze betrouwbare partner PRECISION Bijscholingen. Deze training vind je hier: https://yoe.nl/precision-profcheck-voorbehouden-handelingen/.

      Liever online? 1 maart lanceren wij de YOE Academie. Hier kun je online trainingen volgen waaronder voorbehouden handelingen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons