Over ons

Hoi, wij zijn YOE! Een thuis voor zzp’ers in de zorg. Wij bieden jou een plek waar jij terecht kunt voor alles wat jou helpt met goed ondernemen in de zorg.

Als zelfstandig zorgprofessional komt er veel op je af en werk je voornamelijk alleen. Dit kan ertoe leiden dat je je wellicht wat eenzaam voelt in je werk. Om die reden hebben wij YOE in het leven geroepen: we zijn een thuis voor alle zzp’ers in de zorg. Een plek waar jij vragen kunt stellen over het ondernemerschap in de zorg, waar je in contact komt met andere zzp’ers en waar je kennis en ervaringen kunt delen.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze enthousiaste jonge schrijvers met kennis van en een hart voor de zorg, staan altijd voor je klaar om al je ondernemersvragen te beantwoorden.

Wij delen interessante inzichten, verhalen en het laatste nieuws als het gaat  om goed ondernemerschap binnen de zorg. Ook organiseren we regelmatig (online) events.

YOE is er voor jou, de zzp’er in de zorg. Loop je tegen dingen aan, heb je vragen of wil je gewoon even sparren met mede zzp’ers in de zorg? Dan ben je bij YOE aan het juiste adres. 

Het team

Wout Fassbender - Freelance journalist - PIDZ

Wout Fassbender

Wout gaat altijd op zoek naar het persoonlijke verhaal. Met interviews en podcasts informeert hij jou over het laatste nieuws over ondernemerschap in de zorg.

Lucia van Dijk - Online marketeer

Lucia van Dijk

Lucia zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt makkelijk te vinden is op yoe.nl. Daarnaast schrijft ze graag over het inzetten van marketing voor ondernemers in de zorg.

Carlijne Brouwers - Content Marketeer

Carlijne Brouwers

Carlijne schrijft, heel veel! Waarover? Over alles wat er komt kijken bij ondernemen in de zorg. Waarom? Zodat jij als zzp’er een betrouwbaar antwoordt krijgt op je vragen.

Joep van der Velden - Innovatie medewerker

Joep van der Velden

Bij Joep draait alles om samenwerkingen. Hij is constant op zoek naar partners die met hun producten/diensten jou verder helpen met goed ondernemen in de zorg.

Renée Verspaandonk - Grafisch vormgever 1

Renée Verspaandonk

Renée is ons design wonder, want het oog wil ook wat. Ze zoekt naar de juiste combinatie tussen beeld en tekst, elke visuele uiting steekt ze in het YOE-jasje.

Tom Lemmens - Senior communicatie adviseur - PIDZ

Tom Lemmens

Tom stelt de kritische vragen bij YOE en houdt de zorg nauwlettend in de gaten. Hij stelt jou als zorgprofessional voorop en doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen.

Deel hier je ervaringen, stel je vragen of breid je kennis uit.

 

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons