Partners

Onze samenwerking

YOE gaat graag met de tijd mee en stimuleert efficiënt en effectief ondernemen. Samen met onze partners maken wij dit mogelijk en zorgen wij dat jij onbezorgd en zo makkelijk mogelijk je werk kan doen. Of dit nu gaat over het regelen van je financiële zaken, verzekeringen of het balanceren van je werk en privé. Samen met onze partners zijn we er voor je.

Alle samenwerkingen

Vind jij het als zzp’er in de zorg lastig om facturen op te maken en te versturen naar de opdrachtgevers waarin afwijkende tarieven (ORT) staan vermeld? Met de app Zorgfactuur is dit in een aantal klikken uitgerekend en kun je de factuur snel en gemakkelijk verzenden. Zo wordt het versturen van je facturen een koud kunstje! 

Pieterman is een erkend trainingsinstituut met ruim 35 jaar ervaring in de wereld van trainingen en opleidingen. Als ondernemer is zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Verandering begint tenslotte bij jezelf. Samen met Pieterman heeft YOE op maat gemaakte trainingen ontwikkeld. Speciaal voor jou, de zzp’er in de zorg.

Samenwerking Tulpenfonds en YOE

Samen staan we sterker, toch? Het Tulpenfonds leeft en ademt deze uitspraak. De vrijheid en flexibiliteit die je als ondernemer ervaart, komt niet zonder enig onzekerheid. Arbeidsongeschiktheid is een van die onzekere zaken, want ook jij als zzp’er kunt ziek worden. En wat gebeurt er dan? Aangezien voorkomen beter is dan genezen, biedt het collectieve Tulpenfonds een vangnet voor zelfstandigen. Mocht je onverhoopt zelf ziek worden, kun je hier gebruik van maken om de periode dat je zonder werk zit te overbruggen. Je bepaalt zelf wat je maandelijks inlegt en dus ontvangt wanneer je het nodig zou hebben.

Samenwerking Allizo en YOE

Onze partner Allizo is een betrouwbare speler binnen de boekhoudsector. Allizo heeft een handige app ontworpen waarmee jij je financiële administratie regelt binnen een handomdraai direct vanuit je eigen broekzak.

Samenwerking Mijn Handelingen en YOE

Goed ondernemen begint met het hebben van een compleet overzicht van je onderneming. De Mijn Handelingen app biedt jou dit overzicht. Met deze app op je telefoon heb je altijd je kwaliteitsregister paraat. Op deze manier kan je te allen tijde je diploma’s en certificaten laten zien of zakelijke documenten zoals een VOG of beroepsverzekeringen. Handige wanneer je toekomstige opdrachtgever hiernaar vraagt.

Samenwerking Ruud van de Wiel en YOE

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Ademhalingscoach Ruud van de Wiel helpt ons deze balans te vinden. In een tijd waarin stilstaan haast geen optie lijkt, is het belangrijk om de controle te houden. Onze ademhaling dient als de afstandsbediening van ons zenuwstelsels waarmee we die controle terugpakken op de hectische momenten. Want zoals Ruud zelf zegt: “Wat heb je aan al deze bereikte welvaart als je er niet van kunt genieten?”

WORD ook partner van yoe

Heb je een vraag omtrent ondernemen in de zorg? Blijf er niet mee lopen, maar stel hem hier! We helpen elkaar graag, want iedere vraag verdient een antwoord.

Joep van der Velden - Innovatie medewerker

Joep van der Velden

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons