Samenwerking YOE met Zorgfactuur – hoe je van urenregistratie en het versturen van nette facturen een koud kunstje maakt!

Administratie, een woord waar veel zzp’ers in de zorg waarschijnlijk de rillingen van krijgen. Het wordt vaak gezien als saai werk waar kostbare tijd in gaat zitten die je liever aan andere dingen besteedt. Namelijk doen waar je goed in bent: zorgen voor anderen. 

Het zal geen verrassing zijn dat het als zzp’er in de zorg wel heel belangrijk is om je uren ergens gemakkelijk goed vast te leggen en je administratie op orde te hebben. Uiteindelijk moet er natuurlijk geld in het laatje komen, want ook bij jou komen de rekeningen gewoon vanzelf binnen. 

Om je hiermee te helpen heeft onze nieuwe samenwerkingspartner Zorgfactuur een handige iPhone-app gemaakt waarmee je in een handomdraai je uren registreert en facturen kunt versturen naar zorginstellingen. 

In dit artikel leggen we je verder uit wat Zorgfactuur precies doet en hoe de samenwerking met YOE vorm krijgt. 

Wat is Zorgfactuur? 

Zorgfactuur is een iPhone-app die speciaal ontwikkeld is voor zzp’ers in de zorg. De maker van deze app Wouter Wessels, kwam op het idee na een gesprek met een vriendin die zzp’er in de zorg is. Tijdens de koffie vertelde ze hem over hoe ze op dat moment haar uren bijhield en hoe moeilijk ze dit vond. Na één blik op haar Excel document geworpen te hebben, ontdekte Wouter al snel dat ze haar ORT onjuist berekend had en daarmee inkomsten misliep! En ze was zeker niet de enige. Veel meer zzp’ers in de zorg blijken het lastig te vinden om hun uren op de juiste manier te registreren en door te factureren. 

Dit moet beter kunnen, dacht hij en met dat doel in zijn achterhoofd bouwde de iOS Developer een app waarmee jij als zzp’er in de zorg in staat bent om snel en gemakkelijk je uren te registreren, je onregelmatigheidstoeslag (ORT) automatisch uit te rekenen en nette en correcte facturen te versturen. Hiermee was Zorgfactuur geboren! 

Wat zijn de voordelen van Zorgfactuur? 

Zoals gezegd helpt de Zorgfactuur iOS app zzp’ers in de zorg met het bijhouden en registreren van hun gewerkte uren en kunnen ze vervolgens snel en gemakkelijk facturen versturen. Daarnaast zitten er nog een heleboel andere voordelen aan de Zorgfactuur app, die we hieronder voor je op een rijtje zetten: 

  • De app is zeer gebruikersvriendelijk 
  • Speciaal ontwikkeld voor jou, de zzp’er in de zorg 
  • Je hebt al je diensten en facturen veilig en op één centrale plek op je telefoon
  • Altijd een actueel overzicht van je gewerkte uren en verstuurde facturen 
  • De ORT’s van alle 15 CAO’s in de zorg zitten ingebouwd in de app 
  • Je kunt ook je eigen ORT samenstellen waarbij je zon- en feestdagen ook als gewone dag kunt berekenen
  • In je diensten-lijst staat bij iedere maand het totaalbedrag van alle diensten van de maand
  • De app is continu in ontwikkeling en je ontvangt regelmatig updates 
  • De app is veilig: je gegevens worden niet gedeeld met derden 
  • Het is voordelig: €9,99 per maand met de eerste maand gratis

Waarom deze samenwerking met YOE? 

Omdat het dus zo belangrijk is om als zzp’er in de zorg je financiële administratie goed op orde te hebben en dit nog best lastig kan zijn, zijn we met YOE op zoek gegaan naar een systeem waarmee je snel, betrouwbaar en veilig je diensten kan registreren, je ORT kan uitrekenen en je facturen kan versturen. Die hebben we gevonden in Zorgfactuur, en met hen zijn we deze samenwerking aangegaan. De komende tijd gaan we je nog veel meer vertellen over de Zorgfactuur app in de vorm van bijvoorbeeld een podcast, een Q&A of een demo waarin we je de app en alle mogelijkheden stap voor stap laten zien. 

Houd onze social kanalen dus zeker in de gaten de komende tijd! Wil je de app alvast bekijken download deze dan hier:

Over de auteur:

Carlijne | YOE
Carlijne schrijft, heel veel. Waarover? Over alles wat er komt kijken bij ondernemen binnen de zorg. Waarom? Zodat jij als zzp’er in de zorg een betrouwbaar antwoord krijgt op je vragen.

Deel dit artikel:

Schrijf je in de
voor de nieuwsbrief

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons