28

Oktober

10:00 – 11:00 uur

Meet & Match

Door PuurZorg & PIDZ

Zonder Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kun jij geen start maken als zzp’er in de zorg. Met dit certificaat toon jij aan dat je geen strafbare feiten hebt gepleegd die een risico kunnen vormen voor het werk dat jij doet. Denk hierbij aan geweldpleging of mishandeling. Een aanvraag kun jij indienen bij screeningsautoriteit Justis. Niet deze partij, maar de organisatie waarvoor jij werkt bepaalt hoe lang een VOG geldig is.

In dit artikel vind je meer informatie over de keurmerken die van belang zijn als ondernemer in de zorg.

Er is een aantal opties om als (startende) zzp’er in de zorg aan leuke opdrachten te komen. Kies de weg die het beste bij jou past. Laat jezelf zien op LinkedIn of sluit je aan bij groepen op social media, meld je aan bij een service- of bemiddelingsbureau, benader zelf een zorginstelling, ga naar netwerkbijeenkomsten binnen jouw vakgebied of schrijf je in bij Zorgkaart Nederland.

In dit artikel gaan we hier uitgebreider op in.

prijs vragen is niet goed, omdat je misschien niet serieus wordt genomen. Een te hoog tarief vragen ook niet, omdat de opdrachtgever mogelijk een andere zzp’er in de zorg zoekt. Ga voor jezelf na wat jij per maand wil overhouden. Vergeet niet mee te nemen dat je kosten maakt, je niets verdient als je ziek bent, niet alle uren te facturen zijn (zoals reistijd) en eventueel al wil sparen voor je pensioen. Deze rekenhulp helpt jou op weg.

Meet & Match

Meet & Match is een online event voor startende zzp’ers in de zorg. Onze gastsprekers PuurZorg & PIDZ spreken tijdens dit event over hoe een servicebureau jouw als startende zzp’er kan helpen aan leuke opdrachten.

Daarnaast is er genoeg ruimte om met mede zzp’ers te praten. Zo kun jij als zzp’er in de zorg op een laagdrempelige manier netwerken, sparren over ondernemerschap en ontdekken welk servicebureau er eventueel het beste bij je past. Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden. Tot dan!

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons