YOE Academie: meer dan 200 trainingen voor zzp’ers in de zorg

Vanaf 1 maart lanceren wij de YOE Academie. Wat kun jij als zzp’er in de zorg van deze persoonlijke leeromgeving verwachten? In dit artikel vertellen wij jou hier meer over. 

De zorg staat nooit stil, zeker niet met alle moderne technieken die we vandaag de dag gebruiken. Maar het blijft ook mensenwerk. Voor jou als zzp’er in de zorg betekent dit dat het volgen van bijscholing of het doen van een opfriscursus van groot belang is – ook omdat jij als ondernemer je eigen visitekaartje bent.

Door je kennis en vaardigheden regelmatig bij te spijkeren, houd je niet alleen je bevoegd- en bekwaamheid op peil, maar laat je ook zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zo kun jij de patiënten en cliënten voorzien van de beste zorg. En dat is waar het om draait, toch? 

Meer dan 200 trainingen in de YOE Academie

Als je jezelf gaat bijscholen of een cursus gaat volgen, wil je dit natuurlijk graag doen op een manier die bij jou past. Dat kan bij YOE Academie. In deze persoonlijke leeromgeving van YOE, een platform voor zzp’ers in de zorg, zijn er voor elk functieprofiel passende trainingen te vinden. Ook kun jij de scholing of cursus (ver)volgen wanneer het jou uitkomt. Zoek je naar iets wat specifiek bij jouw functieprofiel hoort, of wil je juist buiten de kaders denken? De YOE Academie biedt het allemaal.

Trainingen van hoge kwaliteit

Welke training je ook kiest: bij de YOE Academie weet je zeker dat je actuele trainingen van de hoogste kwaliteit kunt volgen. Of het nu gaat om een cursus medicatieveiligheid, sondevoeding of wondverzorging: het beste voor jou is wat wij nastreven met de partners waarmee wij samenwerken. 

Je accreditatiepunten tellen mee

En het mooie van de YOE Academie is dat je ook accreditatiepunten verdient. Heb jij je training, scholing of cursus succesvol afgerond? Dan kun jij in jouw online omgeving de behaalde certificaten downloaden. De accreditatiepunten die hierbij horen worden vervolgens automatisch geregistreerd. 

Om je geheugen nog even op te frissen wat accreditatiepunten ook alweer zijn: een verpleegkundige moet in vijf jaar tijd 184 punten behalen, waarvan er 80 geaccrediteerd zijn, om bevoegd te blijven en aan te tonen dat hij of zij goede kwaliteit van zorg levert. Geaccrediteerd wil zeggen dat een speciale commissie oordeelt over de training of cursus en daar dan ook goedkeuring voor geeft. Geaccrediteerde trainingen volgen, kan dus ook via de YOE Academie. 

Kiezen uit verschillende pakketten 

Als jij gebruik wil maken van de YOE Academie kun je kiezen uit twee pakketten:

  • Functiepakket: Je betaalt 79 euro per jaar en kunt alle trainingen volgen die horen bij jouw functieprofiel. Ben jij begeleider in de zorg, verpleegkundige/verzorgende, helpende of helpende plus? Dan klik je dit functiepakket aan en krijg je toegang tot alle trainingen die voor dit specifieke functieprofiel van belang zijn; 
  • Allround-pakket: Wanneer je het all-round pakket kiest, kun jij als zzp’er in de zorg niet alleen gebruikmaken van trainingen en cursussen die bij jouw functieprofiel behoren, maar ook nog zo’n 120 extra trainingen volgen. Zie het als mixen and matchen wanneer jij bijvoorbeeld diploma’s hebt voor meerdere functieprofielen. De kosten? 99 euro per jaar. 

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Beluister hier onze podcast YOE Talk over het belang van bijscholing.

Over de auteur:

Wout Fassbender
Wout gaat altijd op zoek naar het persoonlijke verhaal. Door middel van interviews en podcasts informeert hij jou omtrent het laatste nieuws over ondernemerschap in de zorg.

Deel dit artikel:

Schrijf je in de
voor de nieuwsbrief

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons