Zorgapp Mijn Handelingen: digitaal portfolio opbouwen en inzien

De tijdrovende klus van het bijhouden van jouw portfolio met handelingen, certificaten en diploma’s ook zo beu? Met de app Mijn Handelingen kun jij dit nu heel eenvoudig digitaal bijhouden, inzien en koppelen aan jouw opdrachtgevers.

Ook zoveel tijd kwijt aan het registeren van jouw handelingen? Met de app Mijn Handelingen kun jij nu heel eenvoudig je bevoegd- en bekwaamheden digitaal bijhouden, inzien en koppelen aan jouw opdrachtgevers.

De app Mijn Handelingen biedt verzorgenden en verpleegkundigen de mogelijkheid digitaal hun (verpleegtechnische) handelingen te registeren die bij Vilans bekend zijn. Ook diploma’s, certificaten en andere documenten kun je hierin uploaden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook intercollegiale toetsing vast te leggen. Op deze manier kun jij als zzp’er in de zorg een digitaal portfolio én CV opbouwen, die altijd up-to-date zijn.

Zo hebben opdrachtgevers, waaraan jij gekoppeld bent, altijd een actueel overzicht van de bevoegd- en bekwaamheden van jou als zorgprofessional. En ook voor jezelf is het handig, omdat je zo je kwaliteitsregister je gehele carrière kunt meenemen.

Rompslomp

De app Mijn Handelingen is bedacht door twee verpleegkundigen die er telkens tegenaan liepen dat het (verplicht) bijhouden van hun handelingen nogal tijdrovend was. ,,Het was niet alleen tijdrovend, maar leverde ook nog eens veel papieren rompslomp op”, zegt de een op de website van Mijn Handelingen.

De ander: ,,Er was nog geen digitale manier om al deze handelingen en intercollegiale toetsingen eenvoudig en op het moment zelf vast te leggen. In de huidige tijd is het van groot belang om de administratieve taken tot een minimum te beperken.”

De app Mijn Handelingen is te downloaden in de App Store of via Google Play Store en is zowel voor zzp’ers in de zorg als zorginstellingen te gebruiken. Via Yoe krijg je de eerste twee maanden gratis. Daarna bedragen de kosten 3,99 euro, incl btw, per maand.

Over de auteur:

Wout Fassbender
Wout gaat altijd op zoek naar het persoonlijke verhaal. Door middel van interviews en podcasts informeert hij jou omtrent het laatste nieuws over ondernemerschap in de zorg.

Deel dit artikel:

Schrijf je in de
voor de nieuwsbrief

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij op de hoogte blijven?

Ontvang nieuwe artikelen direct per e-mail.

Artikelen

Bijscholing

Community

Partners

Over ons